Marcelino’s Bakery (now Eurohaus)

We were approached by a busy inner city bakery, Marcelino’s (Eurohaus) to create a cosy, informal meeting place where people could gather for a meal, coffee or something sweet. The owner bakers can be seen crafting their products in the bakery daily, using only the finest ingredients as they have done since the 1960′s. I felt the new space…

Sticky Fudge: Kids Clothing Store

Sticky Fudge is a very special kids clothing store that specializes in vintage inspired, timeless clothes for little boys and girls. Naturally they wanted that olden-world feel to be captured in their first retail store in the Tyger Valley Shopping Centre. The shop front was inspired by old steel factory windows that I paneled using…

Spier Wine Estate: Wine Retail Center

The brief called for a space that paid homage to Spier Wine Estate’s heritage and traditional values. The owners are committed to sustainability and lowering the estate’s carbon footprint. Keeping this in mind an old deli building was converted; the concept being that of two barns joined by a glass transition area producing a look…

Spier Wine Estate: 8 to Go Restaurant

The 8 to Go Restaurant Interior Design project has been particularly rewarding. I was presented with an existing space and a large collection of discarded shelving and furniture from the old wine retail store. I used the materials available along with some fruit crates that were repurposed to fit together in a modular design where…

Llundudno Home Remodeling

This home remodeling project started as a bathroom renovation that the client was so happy with that we where appointed to renovate the entire house including furniture and a facelift to the tired exterior. The best thing about this house are the uninterrupted views over Llandudno Bay from every room. I wanted to create clean…

Wembley Square Apartment

Modern apartments are often short on living and storage space. I needed to use minimal design in order to decrease clutter and improve the flow of this Wembley Square apartment. Dark, plastic laminate joinery was re-coloured to lighten the spaces. The furniture I selected consisted of a dining table with benches (that could slide under…